Bra skit.

Skrämmande tanke, Aftonbladet har faktiskt något som är vettigt. Det måste vara nåt slags rekord för dem...

De har nämligen en kolumn om djurrätt som i princip går ut på att fördöma specieism. Helt enkelt bra skit, något som alla borde läsa.

Det flyter på

Projektet går relativt bra. Ibland kommer vi på saker som är helt åt helvete, men som tur är löser vi det oftast på ett mycket bättre sätt. Gruppen är riktigt bra, vi har hittils inte haft några problem mellan gruppmedlemmar, till skillnad från många andra grupper.

Andra nyheter är att Ollster och JävlaJef dyker upp imorrnkväll, det kommer bli ett fasligt spelande, stojande och whiskyprovande hela helgen. Trevligt trevligt med andra ord :D


Sommaren är en smula osäker, jag vet inte exakt vad som händer, men en av mina planer är att träna på game writing då jag är rätt kass på att skriva och jag ska läsa kreativt skrivande till hösten. Ska passa på att läsa en massa vettig litteratur också, finns en hel massa bra böcker på biblioteket.

Musiken har dessvärre hamnat lite på efterkälken nu när projektet tar upp så mycket av min tid och energi, men jag har lite uppslag och förhoppningsvis blir det lite texter skrivna inom en överskådlig framtid.

RSS 2.0