Jävla kött!

Inte nog med att det är kiiisar i en jävla massa god mat, det är även kiiiisar i många rusdrycker!

Som tur är hittade jag en hemsida som listar iallafall många veganvänliga öl- och spritsorter på http://tastebetter.com/features/booze så förhoppningsvis kan jag lösa spritkrisen :)

UPPDATERING: Guiness hatar mig, mycket...det är kiiiisar i Guiness, hence, förstört för mig :(

UPPDATERING 2: Har hittat en mängd schysst öl som faktiskt är vegansk, Newcastle bland annat, och Kahlua är a-ok, tillsammans med Captain Morgans rom, Fullers olika sorters bitter och lite annat smått och gott, så det ska nog lösa sig det här.

Återupptäckning!

Har återupptäckt Darkthrone igen. Det är bra. Har inte lyssnat på dem på aslänge, sen hittade jag några låtar på nåt slags Black Metal Greatest Hits som nån tokig människa kokat ihop av sina favoriter, så nu blev jag tvungen att toklyssna :)

Deras tidiga material är primitiv, underproducerad norsk black metal av den gamla skolan. Enkelt, odramatiskt och jävligt schysst stämning. Något ojämn kvalitet i vanlig ordning, vissa låtar är rätt kassa men över lag bra. Kan klart rekommenderas om man gillar sånt.....vilket du gör!

Igång igen!

Nu har jag släpat upp min gitarr från källaren efter....tja...några års uppehåll eller så :)

Den behöver nog en rejäl rundsmörjning, men den låter helt ok ändå. Tränat lite slingor och sånt, Children of Bodom kanske inte är det bästa nybörjarmaterialet men jag har ju faktiskt varit skaplig på att spela en gång i tiden så man har ju känslan iallafall. Måste bara spela lite regelbundet så mina fingar tål det mer än en halvtimme :)

Men vi får se, med lite tur och tålamod kanske jag kan bli halvbra igen.....fast då måste jag nästan köpa en förstärkare, och det har jag inte råd med :D

Mitt ass är slappt!!

Fast Olle säger ändå att det är klart godkännt, så jag ska väl inte klaga antar jag. Efter ett par dagars stök och dumheter med Olle är man glad, har fått min Xbox 360 också, så det leks Gears of War för fulla muggar här.

Sen har jag dåliga nyheter och bra nyheter. Seden till ära blir det de dåliga först: Jag är inte längre klassledare för druider i Endgame. De goda nyheterna är att jag numera är Vice Guildledare!!!

Så över lag ett par stökiga och roliga dagar, med en hel del homoerotik och lite sånt :)

Skämt åsido, jag är bra

Jag har kommit in!!!!

Jag är antagen till Dataspelsutveckling - design i höst, så nu blir det åka av! Om tre år är jag förhoppningsvis färdigutbildad spelutvecklare och börjar jobba på nåt fett företag som gör hentai-spel eller nåt, vi får se lite hur det blir :)

Så idag är en bra dag!!!

Gaaah

Ikväll, tidigast klockan 18 får jag reda på om jag kommer in på speldesignprogrammet. Väntan är olidlig. Jag är övertygad om att jag kommer in eftersom jag skrev så jävla bra på högskoleprovet (I'm great like that) men det finns inga garantier. Nånting kan ha gått fel, så tills ikväll kommer jag att vara något spänd :)


Annars är det lugnt idag, Jennys föräldrar och bror har varit här, stökigt värre. Jef och Johanna var förbi och fikade, och imorrn kommer min tokiga far och lite annan släkt, så det kan nog bli lite körigt då med...

Dagens låt

Dagens låt är The Abyss - Satans Majestic Empire. Hypocrisy tolkar black metal mer eller mindre. The Abyss består av alla medlemmar i Hypocrisy som bara bytt instrument, exempelvis spelar Peter Tägtgren trummor och bas här. Påminner till stor del om norsk black metal, ständigt högt tempo och relativt melodiskt.

Albumet Summon the Beast är ett schysst album, kanske inte det mest nyskapande, men ändå ett roligt sidoprojekt iom att det till skillnad från de flesta liknande projekt består helt av medlemmar från samma band bara på andra instrument. Kan klart rekommendera albumet om man gillar sånt (vilket du gör).

Drunken shenanigans, detaljer

Maten som planeras blir thaigryta med ris, baserad på diverse grönsaker och kokosmjölk, kryddad med röd curry. Its the shit i tell you :)

Som tilltugg till brusdryckerna bjuds chibbe med hummus (kikärtsdip med vitlök och sånt) som är gott och bra på alla sätt.

Vill man inte ha behöver man inte äta, men skulle det vara så att folk har invändningar går det alltid att trolla fram nåt annat så säg till isåfall.

Allt är också naturligt helveganskt. Med naturligt menar jag att det inte är nåt slags sojahittepå eller dylikt utan alla rätter är veganska från början. Så för de som är nyfikna kan det vara ett bra tillfälle att pröva "riktig" veganmat, som inte är frysta halvfabrikat som brukar smaka lite sådär kiiiisse :)

On a sunnier note

För att liva upp stämningen lite vill jag härmed meddela att ENDGAME nu har rensat hela Karazhan. Kanske mest viktig i hela projektet var naturligtvis jag, men eftersom jag är så ödmjuk vill jag inte framhålla detta. Så mycket.

Eftersom det i vanlig ordning är brist på helare har vi haft svårt att komma framåt, men förhoppningsvis börjar det röra på sig och vi tar ner Gruul nästa vecka. Min karriär som klassledare för druiderna har blivit lite mer ansvarstyngd då vi har rekryterat ett par druider till, så nu är vi sammanlagt 5-6 aktiva druider, fortfarande lite kort, men vi jobbar på det :)

Dagens låt

Dagens låt får bli Sophia - Another Trauma.

Banded Sophia bildades av före detta sångaren i The God Machine efter att deras gitarrist dött i cancer. Musiken kan jag bäst beskriva som melodisk och känslosam, låter väldigt mycket som en mjukare variant av The God Machine (vilket innebär att det är bra med andra ord) och över lag välspelat och genomarbetat.

Albumet People Are Like Seasons är över lag bra, lite märkligt på samma sätt som The God Machine, inte helt nånting men lite av allt. Påminner en del om lugnare material av Tool på många vis.

RSS 2.0