Uff och buff

Stort tack till alla som kom till festen, det blev ju ganska lyckat trots allt :) Tack för presenter och sånt också, is nice.


Jag planerar att dyka ner till den varma södern i helgen, det var snack om bastu vilket låter helt galet och ganska trevligt, så jag är på :D Skulle vara praktiskt med nånstans att sova, men det löser sig på ett eller annat sätt, det kräver ju inte så vansinnigt mycket planering egentligen.

Planen är att jag dyker ner på lördag nån gång och åker hem igen på söndag nån gång. I have no idea :D

Kalas!

Nu är det snart dags för det årliga spritkalaset! Det är drop in från 12 imorgon lördag. Vill man komma tidigare går det att ordna, men då bör man bestämma med mig tidigare så att jag är uppe och vaken och såna grejer. Det som bjuds är snacks av något slag, samt att man kanske får låna glas och så om man behöver :D

Sovplats är lite frågetecken kring, jag kan erbjuda ett mycket begränsat antal sovplatser, så rekommenderat är att ta med något att sova på, just in case. Jag har inga planer på söndag mer än att drägga och kanske spela lite på kvällen, så folk får stanna nästan så länge de vill, jag börjar skolan den första September, så då skulle det ju vara enklast om folk åkt hem, annars får de som vill stanna :)

Ps. Tips till playlist tas emot, vänligt men bestämt. Ds.

Mer nyheter

Det har släppts lite nya posters för Watchmen vilket kan vara av intresse.

Jag har även trollat in ett basspår hos Naifuzan till In Flames - Pinball Map, vilket inte i sig är en speciellt imponerande bedrift, men det är trots allt det första riktiga basspår jag spelat in så det är väl bra på nåt sätt :) Låten finns att hämta här.

Fest är fortfarande planerat till den 23:e Augusti, hos mig. Det verkar som att det kommer en del folk iallafall, men vi får väl se när det börjar närma sig :)
 

RSS 2.0