Fetare dator, fetare liv.

Uppgraderade min dator förra veckan. Så otroligt mycket krångel, som det är att formattera om och skaffa alla program och skit man är van vid.....men allting funkade iallafall som det skulle :)

Så nu kan jag spela de fetaste spelen på max och det flyter finfint. Dock saknar jag riktigt roliga spel att spela. Stranglehold är fruktansvärt repetitivt, men fet action. Bioshock är jävligt bra, men kraschar hela tiden så man får spara typ var 10:e meter eller nåt. Plus att det är så knasigt mörkt att det bara går att spela kvällstid mer eller mindre. Stalker har jag redan spelat igenom, och det har samma mörkerproblem som Bioshock.

Det har iofs vissa fördelar, då jag har mer tid för skolarbete, har lite småsaker att trolla till....

Väntar mest på Colon Duty 4 och Mass Effect naturligtvis, Bioware kan inte ha fel, så är det bara...Kane&Lynch: Dead Men lurar kring hörnet, släpps nån gång runt slutet av november och verkar lovande. Skurkaction i stil med HEAT och så kan ju inte gärna gå fel, i synnerhet med det någorlunda innovativa multiplayersättet. Det är alltså en blandning mellan coop och adversal. Man spelar tillsammans som skurkar som ska exempelvis råna en bank. Pengarna finns utspridda över hela banken och polisen försöker självklart hindra en, och målet är att samla ihop så mycket pengar som möjligt, ta sig till ett flyktfordon och fly av kartan. När alla är av kartan delar alla överlevande på bytet. Twisten är tvåfaldig, dör man respawnar man som SWAT och ska hindra skurkarna att fly med pengarna, och om man vill kan man förråda sina skurkkamrater och skjuta dem i ryggen. Då blir man flaggad som förrädare och delar inte längre bytet med de andra skurkarna. Det jävliga är att de ser var man är på kartan och man får en "Traitor"-markering över huvvet så alla vet att man är kill on sight. Nästa runda börjar man med en svart tröja för att indikera att man var förrädare förra rundan, så folk kan passa sig för att vända ryggen till den spelaren.

På det stora hela, ett schysst action/squad tacticsspel men kan nog vara omåttligt roligt på LAN :)

Kommentarer
Postat av: Per

Ja, visst är det fantastiskt så mycket mer tid man får när man inte spelar massa dataspel =)

2007-10-11 @ 16:20:52
URL: http://naifuzan.blogg.se
Postat av: Linus

Lan? Var det någon som sa lan? Var, när, hur?!?

2007-10-12 @ 11:52:41
Postat av: Jenny

Lan i Växjö den här gången kanske? ;)
(Me stressad, har för mycket att göra och hinner inte ha lan hemma hos mig om helgerna :P)

2007-10-12 @ 12:06:08
Postat av: Jenny

Vecka 45 kanske ni kan lana. (Då kan jag få lugn och ro och plugga ett tag. ;)

2007-10-12 @ 12:06:55
Postat av: Linus

Lan varsomhelst, Växjö blir bra! Vecka 45 säger du? Vad är det för vecka nu?

2007-10-12 @ 18:22:50
Postat av: Jenny

Vecka 41. ;)

2007-10-12 @ 20:12:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0