Oj, kan bli bra, kan bli dåligt...

Fragzone rapporterar att THQ har lite nya saker på gång, bland annat ett Company of Heroes-spel anpassat för onlinespelande, och inte helt otippat ett Warhammer 40.000-MMO. Det kommer dock att dröja innan 40k-MMO:t släpps, tidigast typ 2011 eller nåt sånt, och det är inte direkt så att jag håller andan. MMO-branchen har ju gång på gång visat att det går att sabba ett bra koncept genom att antingen försöka kopiera nåt annat framgångsrikt spel (läs WoW) eller att försöka göra något lite annorlunda och misslyckas kapitalt med de tekniska aspekterna (läs Age of Conan).

Company of Heroes var dock jävligt bra så en uppföljare, även om det är tillägnat multiplayer endast, kommer vara välkommet.


Spelprojektet går bra, vi jobbar hårt (alltså, inte vi designers, vi halvligger i soffor och leker med modeller och sånt) och det ger resultat. De tidiga speltesterna på penna och papper har gjort att vi omdefinierat en hel del olika saker, den grafiska profilen har blivit mer tydlig, ska som sagt slänga upp lite bilder om/när jag får tag i dem och har grafikernas tillstånd. Över lag, jävligt bra grupp. Alla verkar veta vad de håller på med, alla tar det på lagom stort allvar och moralen är över lag hög. Kanske beror detta på att vi designers döpt vår grupp till "Mann gegen mann", något som visat sig vara populärt......

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0