I'm a man of my word.

Mitt något berusade löfte troget slänger jag härmed upp låt nummer två. I klassiskt .midi-utförande. Låter kasst, men det är inget att göra åt, jag är alldeles för lat/snål för att skaffa utrustning för att spela in på riktigt just nu.

Texter kommer inom.....tja, överskådlig framtid, får se lite hur det blir :D

Anywho, här är länken!

Ps. Vid intresse kan man få GuitarPro-filen om man vill gå in lite mer på djupet. Varför man skulle vilja det vet jag inte, just saying. Ds.

Projekt: MMOFPS

Jag har ju en knasig massa idéer till spel, men min vana trogen blir det inte så mycket substans. Nu tänkte jag ändra på det och hålla igång en "Work in progress" på en spelidé här på bloggen. Eftersom MMO-genren är intressant på många sätt, men är översvämmad av mer eller mindre bra fantasyRPGs har jag beslutat att sikta på ett MMOFPS. Denna genre är helt hysteriskt förbisedd, personligen känner jag bara till ett enda vettigt MMOFPS, Planetside.

Hur projektet artar sig får den som lever se, det kan gå lite hur som helst, just nu har jag bara lite spridda tankar och lösryckta idéer som kanske fungerar. Troligtvis kommer många av idéerna inte att vara användbara, och många saker kommer förmodligen att vara praktiskt outförbara, men det är ändå bra träning att fundera på det, plus att det är kul :D

Så, the cheers, lets get going.

Dark Tranquillity revisited

Tänkte bara påminna, den 15:e November, har köpt biljetter nu.

För er som är lite tveksamma (ha, as if) säger jag bara: Edenspring

Förmodligen det bästa introt någonsin.

RSS 2.0