You better do what the man says...

Dagens höjdpunkt so far. (ja, det har varit en händelselös dag)

http://www.somethingawful.com/d/awfulvision/racist-manboobs-cougar.php?page=4


Det är tamejfan det konstigaste jag sett på väldigt länge, och jag har sett rätt konstiga saker.

En era går i graven.

Jag har nu sagt upp min betalning till Blizzard och tagit farväl av mitt gille. Känns lite tråkigt, har trots allt spelat med dem i flera år och vissa av dem är jävligt vettiga.

Men WoW känns helt enkelt inte längre roligt. Magin är borta. Jag tycker inte längre det är spännande med nya bossar, körde BT ikväll, vilket innebär att jag har varit i alla instanser utom Naxxramas (som tja, rätt få nånsin varit i). Trots att vi fick ner första bossen i BT till typ 9% kändes det inte det minsta intressant och ärligt talat, som jag ser det, tycker man inte det är roligt ska man inte spela :D


Man vet iofs aldrig, jag kanske får tillbaka glöden och vill spela igen om ett tag, men det blir nog inte jättesnart iom att Age of Conan släpps om en månad och allt, lär väl spela det en del misstänker jag.


I vilket fall som helst, det var kul så länge det varade :D

The Mist

Såg just The Mist, baserad på Stephen Kings novell med samma namn. Förmodligen den första riktigt bra anpassningen av något av King sen Pestens Tid. Över lag riktigt märklig, läskig, intressant och spännande. Trots att det förmodligen var närapå 15 år sen jag läste novellen minns jag den fortfarande, vilket säger en del om hur bra den är, och filmen gör den faktiskt rättvisa.

Det som störde mig mest (och fortfarande stör mig) var slutet. Det skiljer sig från novellen, dock inte jäättemycket, men dessvärre tänker jag inte avslöja nåt om det, det får ni se själva. Jag kan klart rekommendera den, om inte annat bara för slutet :P

AvP2

Såg just Alien vs Predator: Requiem. Mina förväntningar var....låga :D

Därmed blev jag också positivt överraskad. Det är inget mästerverk på långa vägar, men den är mycket bättre än ettan och helt klart bra alien- och predatoraction, vilket saknades i ettan. Självklart finns det rätt mycket fånigheter i den också, det kommer man liksom inte undan i en hollywoodproduktion, men över lag gillade jag den. Kändes dock som att de hade verkligen inte tagit fasta på konsekvenser, ibland frätte alienblodet som fan, ibland skvätte det överallt och inget hände, det var bara när det passade manus det hände nåt, annars var det helt oviktigt. Jag förstår att man gör så, men det förtar helt klart trovärdigheten när allting anpassas för att det ska passa manuset och inte tvärtom.

De gjorde även lite nya saker med aliens livscykel, men på premissen att aliens anpassar sig efter livsformen som facehuggern infekterar så är det inte så konstigt, man har ju aldrig fått se en predalien tidigare och inte heller något om predators livscykel. En annan lite kul grej är att de har med Yutani i filmen, vilket passar bra med tanke på att Weylan var med i första, så här har vi grunden till Weylan-Yutani Corp.


På det stora hela, en positiv upplevelse, om än för att mina förväntningar var så låga :D

Ojoj, vilket uppehåll

Nu är det dags för en uppdatering tycker jag, har legat lite på latsidan med det här.

Så nu kommer en liten uppdatering om en serie enormt oviktiga saker :D

http://www.rockstargames.com/IV/#?page=multiplayer
GTA IV kommer att ha vad som verkar vara en tämligen utvecklad multiplayer. Både Coop och adversal, med olika sorters playmode vilket låter som att det ska vara utnyttja kopplingen mellan fordon och fotgängare som GTA-serien alltid varit bra på :D

http://imdb.com/title/tt1134795/

Akira, live action. Kan bli bra, kan bli kasst. Originalet behöver knappast introduceras, men i trogen hollywoodanda finns det stora möjligheter att sabba den.

http://www.comicbookmovie.com/pictures/?id=Watchmen|4|5
Lite schyssta bilder från den kommande filmatiseringen av Watchmen. Också denna har en stor möjlighet att bli tokigt bra, eller tokigt dålig beroende på hur den görs. Men bilderna är i vilket fall som helst lovande.


Annars är det ganska torrt på nyhetsfronten, har lite sådär halvengagerade kurser i skolan, dramaturgi (vilket är ganska intressant) och programvaruutveckling (vilket är deprimerande och själsdödande tråkigt). Men vad gör man, its for a greater good :D

Söndagen ser lovande ut, airsoftspelande i skogen här utanför, inte mindre än 26 personer har skrivit upp sig, sen får vi ju se hur många som faktiskt dyker upp, men det är ändå nåt slags rekord tror jag :D Roligt är också att ett gäng från Colossai ska dyka upp, de är en lokal spelutvecklingsstudio, så då kan man passa på att knyta lite kontakter och tigga jobb och sånt. Och skjuta dem naturligtvis, ingen särbehandling här inte.
 
Snart bara en månad tills Age of Conan släpps, det ska bli mycket trevligt, förmodligen lutar det åt att jag tar en paus från WoW tills jag ser hur AoC funkar, är det bättre slutar jag kanske helt med WoW, är det sämre, tja, då gör jag nåt annat :D I vilket fall som helst är det intressant att se hur andra personer gör MMO, i synnerhet som att Funcom bor precis runt knuten i Oslo.

RSS 2.0